Loading...

PauhmanjuRZ

Federal Territory of Kuala Lumpur

Nak masak tapi nak cepat? Jangan risau, BahankisarRZ dari Pauh maju dapat membantu anda! Anda boleh dapatkan pelbagai bahan kisar yang menjadi asas masakan harian anda seperti bawang merah,bawang putih cili kering dan halia kisar. Harga juga berbaloi! Sekarang, bolehlah anda dapat masak makanan kegemaran keluarga dengan cepat dan lazat. Selain itu,kami juga menjual jeruk mangga yang bakal membuat anda terliur.

Reach us on

Anda nak masak tapi tak ada idea? Adakah anda malas mengupas bawang? Jangan risau, BahankisarRZ ada. Kami menawarkan pelbagai bahan kisar untuk memudahkan proses masakan anda. Anda boleh dapatkan bawang merah kisar, bawang putih kisar, cili kering kisar dan halia kisar daripada kami. Sekarang, masa masak dapat dipendekkan! Tak perlu pening kepala lagi! Masak masakan harian anda dengan cepat dan sedap. Teringin nak makan jeruk mangga? Satu balang tak cukup! Rasa manis dan masam jeruk mangga PauhmanjuRZ pasti akan membuat anda nak lagi.

Apa tunggu lagi jom order BahankisarRZ dan jeruk mangga PauhmanjuRZ! Anda boleh hubungi 0176651322 untuk sebarang tempahan ataupun sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan. Kami sedia membantu anda. Untuk maklumat lanjut, anda juga boleh melayari Instagram kami di @pauhmanjurzhq.

Write Your Own Review
You're reviewing:PauhmanjuRZ
Your Rating